Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Két idomári dupla

Az Ügetőderby előtti szombaton mindössze 7 futamot rendeztek, mondhatjuk, afféle erőgyűjtésként a nagy nap előtt. De mint mindig, érdekességek természetesen itt is adódtak. Volt két idomári duplázás, illetve láthattunk egy hatalmas, nem mindennapi küzdelmet.

Kezdve az utóbbival, nyakhosszal ért haza Beyond The Limits a 2. helyezett, hóna alatt támadó Zselnicével (ifj. Veres L.) szemben, míg utóbbi orrhosszal verte Dulcinea del Tobosót (Tenczer T.). A nyerő talán elfáradt a végére, de az is lehet – jómagam inkább ebben hiszek -, hogy Lakatos Árpád remekül érezte az ütemet, és annyit kért a lótól, ami a sikerhez kellett. Apropos, Lakatos Árpád! Jó, hogy nem adta fel, információim szerint még az is felmerült benne korábban, hogy befejezi ezt a sportot, ám szerencsére sulkyban maradt. Ez jó hír, mert egy igen képzett, az ügető iránt alázattal viselkedő, tehetséges sportolót veszítettünk volna el személyében… Így viszont maradtak az ilyen szép győzelmek!

Beyond The Limits (középen) Lakatos Árpáddal nyerte a Kaméliás Hölgy Hendikepet

Ami a tréneri duplákat illeti, Márton Lajos saját maga vezette győzelemre Eurydice-ot, aki rendkívül meggyőző volt. A jól startoló Elegáns Hölgyet (Horváth Z.) és a favorit Csodabogyót (Varga S.) előzte meg, majd az egykori kedvelt amatőrhajtó, a 11 első helyezést elért Vután György emlékére kiírt versenyt hozta gondozottja, Universal Boy (Gyolai Z.). Utóbbi nagy közönségkedvenc volt, és egy pillanatnyi kétséget sem hagyott affelől, hogy az amatőrversenyben ezen a napon ő a legjobb.

A másik duplázó idomár Balogh Berni volt, aki először Enrico Flinggel (Búrány A.) győzött az első futamban, majd idei hajtói nyeretlenségére pontot téve Balerina R.-rel nyert a záró versenyben. Ez az igazi keretes történet! 🙂 Ez utóbbi a finisben, a mezőny végéről úgy repesztett fel és verte az amúgy szintén egy rövidke pillanatra a finisben élre került Annát (Fejszés Kitti), hogy az ember hirtelen azt hitte, a pénteki agárfutamról érkezett meg egy szélvészgyors kutya, vagy pedig valami japán szupervonat került a mezőnybe…

Az utolsó futam Balerina R. és Balogh Bernadett zsákmánya lett

A Jódlis Díjban Carlos Fox (Nagy F. II.) nem talált legyőzőre, pedig Csábító R. (Z. Ozvar) nagyon azon volt, hogy legyűrje, de előbbi most egyértelműen erősebb volt. A 3. helyezett Creatine (Hajnal T.) kis mezőny ide, vagy oda, becsukódott egy kis időre a befutó elején.

Carlos Fox (Nagy F. II.) simán hazaért a Jódlis Díjban

A Lejtők Hölgye Hendikepben Amrosia Gielle (Varga S.) stílusos győzelmet aratott, míg magazinunk tippje, Une Dame (Márton L.) jó 2. lett Vanderle (Komáromi Krisztina) előtt.

És akkor most arccal az Ügetőderby felé, várjuk a szombati mega versenynapot 11 futammal, remek nagydíjakkal – a Derbyn kívül is!