Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ménesek Díja-napi (2023.11.25.) ügető kérdések

Az idei szezon utolsó kiemelt ügetőversenyéhez érkeztünk ezen a szombaton, a Ménesek Díjához. Érdekes a keretprogram is, melynek névadói egytől egyig kiemelkedő alakjai a honi ügetőtenyésztésnek.

A Ménesek Díjában (alaptáv 3160 méter) Bonaparte Boss (V. Mazsity) megvédi címét és most is nyer? Éjjeli Hölgy (Fazekas I.) élről meglép? Casino Royale (Angyal A.) megcsíp egy helyezést? Dolomit Boy (Horváth Gy.) már bizonyított mostani hajtójával. Újra jön? Catania R (id. M. Slavic) ellen a fordulóstart szól. Legyőzi?

A Gergely Imre Emlékversennyel (1800 m.) nyitunk. Eccelenza (Fazekas I.) ha nem ugrik, nyer? Evita Meerswal (Angyal A.) kiegyensúlyozottsága mit eredményez? Mondjuk legutóbb ugrott, csakúgy, mint peremierjekor Elizabeth Boss (V. Mazsity). Utóbbi, ha nem ugrik mire lehet képes?

A Nyeretlen Kétévesek Versenye (1800 m.) Fatiqué de je t’aime (Balogh R.) sikerét ígéri? Vagy Fair Lady (id. M. Slavic) veszíti el nyeretlenségét?

A Laky Ferenc Emlékverseny Hendikepben (1800 m.) Velocity (Kolozsi L.) azzal, hogy 2 futás után újra trénere támogatja, első lesz? Vagy robog testvérével, Kolozsi Sándorral Universal Boy? Itt is vegyük figyelembe, hogy az idomárral versenyez, aki idén még nem is ült mögötte… Vagy rohamoz várásra hajtva Szilvás (Komáromi Krisztina) és Bellini Fling (Farkas Gy)?

A fordulóstartos, Mandich László emlékére kiírt futamban (alaptáv 1980 – 20 méter) Kokomo Harley (Hegedűs T.) az engedmény révén hazaér? Vagy nem bír el a 20-szal nála hátrábbról induló Daytona Spavval (V. Mazsity)? Eden CD (Erdei P.) mehet jól, de szerintem Petra la Roque-ot (Vezér Emese) is érdemes lesz figyelni, ha a placcokat nézzük!

Fordulnak a Török László Emlékversenyben (alap: 1960 m.) is. Reckless (B. Skenderovic) nagy múltú import, de a Kincsem Parkban még nyeretlen. Eddig? Zlatan LIW (Lakatos Á.) 20 méter előnyt kap Villám Ville-től (G. Zolnaji). Ezt megőrzi vele szemben? Esetleg nyer is?

A két sztárról elnevezett ló, Elton John AT (B. Skenderovic) és Danny DeVito (Gyolai Z.) vívják majd a csatát az elsőségért a Laufer Imre Emlékverseny 1800 méterén, kiderítve, melyikük a nagyobb csillag? Netán Ékszer K (Kolozsi L.) bemutatja, hogy fényesebben ragyog most náluk?

A Dr. Papp Tibor Emlékverseny (1800 m.) egyértelműen egy Premal MS (id. M. Slavic) – Farya BD (G. Zolnaji) meccset előlegez meg. Mondjuk kora nyári formájával In Love November (Juhász B.) odapiszkálhat nekik, de helyre legalábbis feltétlenül jó lehet?

A nap végén jön a 6 indulós Rádoki József Emlékverseny (1900 m.). Ebben akad egy favoritunk, Zara Mia (Nagy F. II.), ugye? És utána a sorrend, ahogyan a Nagykönyvben megvan írva? Adamo Fling (Csordás E.) – Big Ben Pax (Kolozsi S.)? És nem lesz egy kicsike kis meglepetés sem? Mondjuk Very Nice Photo (Vezér Emese)?