Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Star-napi (2023.04.22.) ügető kérdések

Ezen a hétvégén szerényebb programmal várja az ügető a kedvelőit, de kérdések mint mindig, úgy most is vannak. Például kérdezhetik – joggal -, hogy mi a fene a címben ez a star-napizás? Nos, ez arra utal, hogy minden futamot olyan egykori ügetőről neveztek el, akinek a nevében benne van a „Star” szó. 8 futam. A nevek után lehetne több is, de most ennyi van, becsüljük meg. És mik is a kérdések?

  • Például az 1. futamban az, hogy Dee Dee AT végre el tudja-e veszíteni a nyeretlenségét? Jó ló, megfelelő hajtó (Skenderovic), mégis mindig valaki(k) megverik. A favorit Diófás lesz? A (kisebb) meglepetés pedig placcra Kokomo Harley?
  • A Nap Tippje a Glamour Star Díjban (2.fut.), azaz Charlie’s World tényleg verhetetlen lesz?
  • A Glitter Star Hendikepben (3. fut.) vajon ki lesz a nyerő? Csak azért, hogy ne a Turf tippszterét kövessük, mi bedobhatjuk Zizitop nevét?
  • Übü király több mint 9 hónapos kihagyás után megverheti a komoly formába lendült Street Geniust? (5. fut.)
  • Mazsity a nagyversenyek behúzása után egy sokkal gyengébb mezőnyben is meghajtja a favoritot, Davide Flinget? (6. fut.) Aztán rá félórával a főfutamban (Up Star Díj – 7. fut.) a két hete végre nyerő Celerina Boss-szal rögvest duplázni fog?
  • A 8. futamban Ügyeske az ügyes Veres Évával megverheti a tapasztaltabb hajtók kezei között futó egyéb sanszokat (Anybody, Bombay, Valentino, CR-Seven)?

Kérdés tehát ismét van bőven…