Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Allyhills Hico-napi (2023.05.20) ügető kérdések

Ezen a héten a Hippodrom és Lovarda rovatvezetője, Suták Csenge, – nem mellesleg 190 hazai győzelmével minden idők legeredményesebb magyar zsoké hölgye – adja meg tippjeit, rendhagyó módon az ügetőre.

Azon gondolkodom sokat, hogy vajon Fazekas Imre ismét élre tudja-e hajtani a lovait? Mert ezt hétről hétre megteszi mostanában. Galopp lovasként tudom, hogy sokat jelent az önbizalom, és az most Pimri mesternél igencsak meglehet.

Az első futamban Dezmin Lady és Charlie’s World csatájára számíthatunk a papírforma szerint, de szerintem meglepetésként Airline is helyezést szerezhet.

A 2. futamban aztán napi első hajtására győzhet Fazekas, hiszen Enrico Flingnek jó a múltkori ideje, igaz, a legutóbb nagyversenyben futó és ott 3. Eastwood megverheti. Itt nekem az idén először futó Cherie Bella M. a meglepetés lovam.

A 3. futam egy meghívásos verseny, a Vörsas Kupa. Itt a hajtókat figyelem főként, és Éry Juditról gondolom úgy, hogy szinte profi képességű versenyző. Boszival tehát előre várom.

A 4. futam a Speedy Boy Díj, ahol 4 starthelyről fordulnak.  Daytona Spav Veljko Mazsittyal jó esély, a Hico istálló mindig sanszokat indít. Itt is hajt Fazekas (Lolly Pop) és meglepetés lehet a 20 méter engedménnyel induló Speed of Sound.

Napi főverseny az Allyhills Hico Díj, amelyben klasszisok indulnak. Fazekas Imre Enjoyt hajtva közel lehet, de Catania R.-t szerintem nehéz megverni. Bűbájos a meglepetés ló.

10 ló a nap 6. futamában Chicago és Zippy Boy nincsenek tippelve a szaklapban, de nyerhet is valamelyikük. Személy szerint szeretem Nagy Ferenc II. hajtói stílusát, ha ügetőt nézek, mindig játszom rá.

Amatőrök versenyeznek a 7. futamban. Csak 6-an vannak, viszont akad 3 klasszis ügető. Nem tudok és nem is akaok vitatkozni a Turf tippadójával, nálam is Street Genius, Coach Degli Dei és In Love Danover a nagy sansz.

A záróversenyben 9 induló, az előző idők alapján Übü Király nagyon nagy sansz, itt az én meglepetés lovam az 1-es starthelyről induló Cyrano RG. Remélem zsokéként jó tippeket adtam az ügetőre! 😊