Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Coach degli Dei az ősz kancája

Vagy írhattuk volna egyszerűbben is, azaz az Őszi Kancadíjban Coach degli Dei bizonyult a legjobbnak. És valóban legjobbnak, hiszen rendkívül magabiztosan verte ellenfeleit. De a nap krónikájához tartozik idomárhajtójának, Goran Zolnajinak a duplázása is hajtóként, illetve tréneri triplája, no és az, hogy több késhegyre menő csatát is rögzíthettünk ezen a versenynapon.

Hogy (majdnem) a végén kezdjük: a nap 6. futamában, az Őszi Kancadíjban (alaptáv: 1960 m.) Emeli Sandé AT (B. Skenderovic) hamar elvesztette 60 méteres előnyét, de így is bevezetett a befutóegyenesre, ott azonban Zitti Tutti (V. Mazsity) megelőzte, őt viszont a cél előtt Coach degli Dei (G. Zolnaji) kapta el és nyerte a nagydíjat. Ideje 16,6, ami az elmúlt évtized 2. legjobb ideje ebben a futamban. A 3. Faith Trot (Fazekas I.) lett. Coach degli Dei idén 8. futására immár az 5. győzelmét könyvelhette el, több mint 2,3 millió forintot hazaszállítva. Eddig…

Az Őszi Kancadíj Coach degli Dei zsákmánya lett

Zolnaji hajtói dupláját a zárófutam, a Naná Díj (1800 m.) hozta el, amikor ellentmondást nem tűrő hajrát levágva utasította maga mögé Bonaparte Bosst (V. Mazsity) és Recklesst (B. Skenderovic). Ez utóbbit galoppozás miatt diszkvalifikálták, így a bronz Bobby Fischernek (Juhász B.) jutott. A nyerő idő 15,3. Zlatan LIW (Lakatos Á.) hűsége egy 4. helyet ért, míg Palace Bo (Fazekas I.) úgy fest, nem tudja már azt, amit az év elején mutatott.

Zolnaji hajtói dupláját a Cardenas Babával aratott sikere hozta el

Kiváló ügetők csaptak össze a Nikita Díjban (1900 m.), amelyben Bűbájos (Nagy F. II.) fogcsikorgatva kicsikarta a vezetést Charming Boytól (Hajnal T.), és ez ahhoz elég volt, hogy a futamot a 2. helyen fejezze be, arra viszont nem, hogy megakadályozza Street Genius (Fazekas I.) győzelmét, aki nagyot menve győzött. A 3. helyre Acélos Fiú (Fazekas Andrea) érkezett oda. Street Genius 6. sikerénél tart az idén, életében pedig 10. alkalommal fordulhattak vele vissza nyerőként. És még csak 4 éves!

A napot a Dorottya Díj (1900 m.) nyitotta, amelyben a rég nem látott Lolly Pop (Balogh Bernadett) diadalmaskodott, a külső spúrokat is elbírva. Dreamer (Hajnal T.) és Västerbo No Edge (Lakatos Cs.) követték őt a célban.

A fordulóstartos Molly Ask Díjban (alaptáv 1960 m.) Daytona Spav (V. Mazsity) visszatért a győzelmi ösvényére, hiszen élete első 5 futására veretlen maradt, ám legutóbb hibázott, most viszont nem. Meglepetés tippünk, Kokomo Harley (M. Kovacevic) érkezett mögötte a célba, majd Etalon N (Csordás E.), aki visszakapva megszokott hajtóját ismét a jobbik arcát mutatta.

A Juss Hendikepben (1800 m.) nagyot hajtott ifjabb Veres László és lehajrázta Zsofeszt (Lakatos Cs.). Ez volt a napi 3. tréneri sikere Zolnajinak, de mint tudjuk, saját hajtásával ezt még követte további 2. Velocityt (Jelinek Zs.) jól éreztük, helyre oda tudott érni. Chicago (Nagy F. II.) és Utódló (Fejszés Kitti) gyilkos tempóban kezdtek, küzdöttek a vezető pozícióért, és gyakorlatilag ezzel el is pusztították esélyüket a végküzdelemre.

Nagyot hajtva nyert ifjabb Veres László Wonderchild sulkyjában

A Flinga Hendikepet (1800 m.) gyakorlatilag „ellopta” Donia Donay-vel Wéber Zsolt. Vezetett, és mintha senki nem vette volna komolyan. Aztán amikor észbe kaptak, akkor más késő volt… Így lett csak 2. Firefly Shadow (Lakatos Cs.) és 3. Baraka SS (ifj. Turbucz S.).

A Kincsem Park Kupa idei 5., utolsó előtti állomásán (1900 m.) fantasztikus végküzdelmet láthattunk, hiszen Zénó Boko (Mészáros P.) a befutó elején elköszönt az addig vezető Ann Bella M-től (Takács Eszter Cseperke) és hazaért, pedig alaposan kellett védekeznie Auslag Princess (Gosztonyi Judit) és a favorit Guiness des Fanes (ifj. Turbucz S.) rohamával szemben. A sorrend ez maradt, Mészáros Patrik pedig elkönyvelhette élete első győzelmét, amihez gratulálunk! A futamhoz tartozik, hogy Vakarcs RG-t (Rapcsó B.) a start előtt lejelentették, mivel kezelhetetlennek tűnt.