Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Éjjeli Hölgy letette névjegyét

Csodálatos tavaszi napot hozott március 30. szombatja, tartalmas ügetőprogrammal. Ami feltétlenül az élre kívánkozik, az Éjjeli Hölgy remek idei első futása és Eunike T. Boko zsinórban elért 5. győzelme. De most nézzük a beszámolót!

A Nyeretlenek Versenyének I. részében (1800 m.) Elizabeth Boss (V. Mazsity) bizonyította, ha nem ugrik, mire is képes. Először ment körbe érvényesen, de rögtön egy stílusos győzelmet aratott 22,6-os időben, az újra 2.-ként végző Fast Track (Csordás E.) előtt. Follow The Flow (Budai A.) reális 3., míg Firkó (Kolozsi L.) ugrott a start után, ám nagyon figyelem felkeltően zárkózott, 18,8-as második körrel.

A Kincsem Park Kupa-sorozat 2. állomásán (1900 m.) Cukrom (Gyolai Nikolett) győzött lehengerlő stílusban az Erdei Péter kezében nagyon jól futó Bezique Va Bene előtt. Zénó Boko (Mészáros P.) idei 2. futására csak 4., mert Antonia Schwim (Dukai T.) is megelőzte.

Eunike T Boko (G. Zolnaji) zsinórban az 5. győzelmét aratta az Andy Yankee Díjban (1800 m.), és ezzel egyértelműen jelzi, hogy az erősebb társaságokban van a helye. A 17,8-at könnyedén ügette. Mögötte Treue (Búrány A.) és Csodabogyó (Kurucz A.) végzett. Etalon N (Csordás E.) a finisben 3.-ként ugrott. Top of Climb (Kolozsi L.) új trénerével remekül mutatkozott be 4. helyével.

A Nyeretlenek Versenyének II. részében (1800 m.) Elizeus LIW (Lakatos Á.) idei 2. versenyében igazolta elvárásainkat. Donna von Freiherr (ifj. Veres L.) volt a meglepetés ló ezüstérmével, és láthatóan Fancy (Kolozsi L.) is alakulgat.

A nap 5. futamában beérett Farkas György munkája, és kedvencével, Urban Legenddel egy fantasztikus finishajtást bemutatva győzött az Aniko Star Hendikepben (1800 m.). Zaharova M (ifj Veres L.) és Angelina Jolie (Fazekas A.) jól brusztoltak a dobogókért, Chesterfield (Kolozsi J.) elfáradt, 16,7-es első kör után ez benne is volt a pakliban.

Urban Legend (Farkas György) nagy hajrával hálálta meg hajtójának a bizalmát

Az Aszkéta Díj (1900 m.) Zaira LV (Kolozsi L.) méltó zsákmánya lett. Ne feledjük, idei mérlege pompás: 3 futás, 3 győzelem! Mögé a két hibáját korrigáló Eccelenza (Fazekas I.) és Enterprise (Weber Zs.) érkeztek. Everton (Szokola L.) ugrott, Fermina Daza (Angyal A.) annyit ment, mint a múltkor, ez most csak az 5. helyre volt elég.

Az Ámokfutó Hendikepben (1800 m.) parádés futással tért vissza téli pihenője után Acélos Fiú (Juhász B.), és rekordjánál is 1 tizeddel jobbat menve terített le mindenkit. Verte a finisben a szívósan védekező Bűbájost (Nagy F. II.), míg 3.- nak Casino Royale (Angyal A.) érkezett oda. A futam minden résztvevője időben megügette az elvárhatót.

A 8. futamban, az Apanázs Díjban (2400 m.) megmutatta Éjjeli Hölgy (Fazekas I.), hogy jó ló, és nyert a szintén jól futó, és amatőr után korrigáló Csábító R. (Márton L.) ellen. Ne feledjük, hogy 3. helyen az a Nelstrong (G. Zolnaji) végzett, aki erős ügető. Eternity Bar (V. Mazsity) ugrott.

Éjjeli Hölgy (Fazekas I.) jól teljesített idei első futására

A zárófutamban, az Addicted Hendikepben (1800 m.) Csillagfény R (Hegedűs T.) nagyot küzdött Cunamival (Nagy F. II.), de megverte az idei veretlenségét vesztő heréltet. Villeneuve (Vicen P.) és Une Dame (Bordács L.) érkeztek utánuk, ebben a sorrendben. Diana Krall AT (M. Kovacevic) a 2. körben ugyan megtalálta a lábait, de nem maradhatott úgy ki, mint tette ezt most, a startot követő hibája miatt.

A legtöbbet nyert idomár: Juhász Balázs – 2 győzelem

A legbiztosabb győzelem: Eunike T Boko – 4 és fél hossz

A legszorosabb győzelem: Csillagfény R – rövid nyakhossz

Mint legjobban fogadott ló nyert:

Cukrom – 3,1

Eunike T Boko – 1.7

Mint legjobban fogadott ló lemaradt:

Firkó – 1,4 (5.)

Full Speed – 1,7 (5.)

Chesterfield – 2,3 (5.)

Enterprise – 2,8 (3.)

Bűbájos – 2,0 (2.)

Nelstrong – 3,7 (3.)

Cunami – 2,8 (2.)

Villeneuve – 2,8 (3.)