Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiskarcsi Díj-napi (2024.01.28.) ügető kérdések

Január utolsó hétvégéjén – figyelem, ez alkalommal vasárnap délután! – idén 2. alkalommal indulnak el a fogatok a Kincsem parki versenyekben. Összesen 7 futam, érdekes összeállítású mezőnyökkel.

11 ló a nyitófutamban, azaz a Nyeretlenek Versenyében (1800 m.). Vajon tud nyerni élete első versenyében Endless Love (Angyal A.)? Netán tulajdonosa kezében Excellence (Gosztonyi Judit) villan? Fany (Losonc K.) és Dancing Lady (Dukai T.) bejelentkeznek a jobb helyezésekért?

Már most elindul a Kincsem Park Kupa sorozat, ez alkalommal 1900 méteren. Vajon ki lesz az első futam után az éllovas a segédhajtók és amatőrök éves kupájában? Netán Dukai Tamás áll az élre, mivel Vezér jó sansz? Vagy ifjabb Turbucz Sándor Velocitynek köszönhetően? Esetleg a két hölgyversenyző, Gyolai Nikolett (Universal Boy) és Gras Mónika (Vinifera M) vezetik majd a tabellát a futamot követően?

Az Őrangyal Díjban (1900 m.) Eunike T Boko (G. Zolnaji) nagyon komoly esély, ugye? Talán Édes K (Papp I.), netán Dreamer (Angyal A.) keserítik meg az életét? Vajon Davide Fling (Horváth Z.) mikor talál magára új istállójában?

A 4. futam a Nőcsábász Hendikep (1800 m.) lesz, amelyben legalább egy Nagy Ferenc ló – Usain (Nagy F. II.) és Vanderle (Komáromi Krisztina) – odaérhet? Berill Lady (ifj. Turbucz S.) friss formája és múltkori remek ideje mire lehet most elég? Australian Gold (Pekker Gy.) csak nálam placc sansz?

A Hitves Hendikep 1900 méterén Diófás (Varga S.) első tipp, ha nem ugrik. Zente (Tanczer T.) küzd vele? Velence R. Farkas Györggyel mindig jól megy. Most ez hova viszi őket? Celerina Boss (Fejszés Kitti) képessége nem lehet vita tárgya, tud ilyen mezőnyben is jól menni, bár istálló- és tréningtársa, Zente azért előrébb játszandó mindenképpen?

A legjobb ügetők ezen a napon a Kiskarcsi Díjban (1800 m.) mérettetnek meg. Ugyanabból a futamból jön In Love Danover (Juhász B.) és Malvazija B Tomazic (Mailan Tasic), és ez volt közöttük a sorrend legutóbb. Ez marad is? Vagy a remek formában lévő Anybody a szintén jó formájú Csordás Emillel belezavar kettejük csatájába? Elma di Girifalco (G. Zolnaji) olasz pályákról érkezik. Ott volt jó, de utolsó két futásakor hibázott. Ha javít, egyértelműen legalább dobogós esély?

Az utolsó futam a Kámea Hendikep (1900 m.). Van két placc esélyű lovam: Count Basie AT (Tanczer T.) és Credit Card (Szennovitz Adél). A Turfban tippeletlenek. Egyikük odaér? És ki nyer? Vitya (Lakatos Á.)? Vagy Bellini Fling (Farkas Gy.)?