Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szombati (2023.09.23.) ügető kérdések

Ami az e hétvégi programot illeti, kimondottan jó menüsort állítottak össze az ügetőrajongók számára! Több nagy mezőny, és bizony akadnak olyan versenyek, ahol nagyon kell kapaszkodni ahhoz, hogy meglegyen a – legalább félig -tuti tippünk.

A Nyeretlenek Versenyében (1. futam, 1900 m.) pusztán Kall Me Queen (Kolozsi L.) és Eminem (Horváth Gy.) páros csatája várható az elsőségért? Ha valamelyikük kiesik, akkor Eccelenza (Fazekas I.) és Elizeus LIW (Lakatos Á.) akár annak a kiesőnek a helyére lép a dobogón?

A Nyeretlen Kétévesek Versenyében (2. futam, 1800 m.) Fendi (Juhász B.) megint egyet előre lép, és most már nyer? Mögötte új hajtójával Fatiqué de je t’aime (Varga S.)?  És a debütáns, remek testvérekkel rendelkező Fliegauf (Fazekas I.) hogyan fut vajon?

A Sámson Díj (3. futam, 1900 m.) abszolút több nyerő sanszot is az autó mögé gyűjt. A több mint 4 hónapos kihagyás után futó Cash Game (Juhász B.) tudhatja top közeli számát? Ha igen, nyer? Vagy Enrico Fling (Fazekas I.) nyerése után még tovább jön előre és akár 16 töredéket is ügetve győz? Dignitá Goran Zolnajival mire lehet képes? El Diablo (Horváth Gy.) mögött is új hajtó… Cherie Bella M (B. Sersen) idejeit nézve nyerő esély, azonban idén még nem volt első…

A 4. futam a Szeréna Hendikep (1900 m.), amelyben nálam Ciklon Fox (Nagy F. II.) tűnik a legerősebbnek. Önöknél? Esetleg Boszi (Kolozsi L.)? Netán Charlie’s World (Lakatos Cs.)?

Etalon N (Vezér Emese) lesz a favorit a Sugár Díjban (5. futam, 1800m.)? Csordás Emil után most másik hajtó, és a ló korábban többször hibázott. Vajon ez már nem lesz probléma a háromévesnél? Ugyanígy az is kérdés, Edoardo Ama mit tud Gosztonyi Judittal? Domperidon (Márton L.) idei első futására készül, de trénere általában úgy hozza ki a lovait, hogy rögtön jók. Most is ez lesz? Csodabogyó (Varga S.) erős mezőnybe került, de azért egy helyezést elcsíp?

A napi „főverseny” a HPH Hendikep (6. futam, 1800 m.). Acélos Fiú (Juhász B.) ellen még a 2. sor sem szól? De a másik sanszunk, Saya Best CD (Kolozsi L.) sem járt jobban a 8-as starthelyével, ugye? Gigant Wings (Vezér Emese) ismét a jó formáit hozza? Valentino (Lakatos Cs.) kihasználja remek starthelyét, az 5-öst? Villám Ville (G. Zolnaji) hosszabb kihagyás után placcra ér?

A 7. futamban, a Sandra Hendikepben (1800 m.) fut az az Airline (ifj. Veres L.), aki múltkori futásakor, jelentősebb kihagyása ellenére is nagy bizalommal futott, de a végén kipukkadt. Most már jobban bírja, és nyerhet? Vagy Count Basie AT Tänczer Tamással megint jobb időt megy, mint trénerével szokott, így ott lesz a végelszámolásnál? Vagy a Turf első tipp, Vitya, immár „százados” hajtójával, Lakatos Árpáddal? Netán helyre végy egy jó Bulibárót (Kolozsi L.)?

Fordulóstartos a nap zárófutama, a Super Admirális Hendikep (alaptáv 1960). Lehet, hogy 3 élről induló ló, Velocity (Kolozsi L.), Chicago (Komáromi Krisztina) és Zsofesz (Lakatos Cs.) osztják le egymás között a lapokat? Vagy 20-ról megérkezik Zizitop (G. Zolnaji)?

Adva van tehát ismét sok felvetés, melyre a szombaton, 13 órakor kezdődő versenynap ad majd választ!