Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Új-Mexikó Díj-napi (2023.12.09.) ügető kérdések

7 futamot tartanak ezen a szombaton az ügetőn, de ami érdekes, hogy kimondott favoritot azért nem találunk a versenyekben. Hogy mégis esetleg elcsípjünk egyet-egyet, erre ezen a héten is Suták Csengét kértük fel tippszternek. Nézzük az esélylatolgatását!

Az Amatőrverseny Hendikeppel (1900 m.) indul a nap, és úgy érzem, Zippy Boy (Fazekas Andrea) jó sansz a nyerésre, hajtónőjével mindig jól megy. Cukrom (Gyolai Z.) és Zsofesz (Takács Eszter Cseperke) hajtói úgy tudom egymással vetélkednek a championi címért. Ez számíthat!

Az Ügyvivő Hendikepben (1900 m.) én is, akárcsak a Turf, Boszi (Kolozsi L.) és Best Boy (Komáromi Krisztina) küzdelmére számítok. Donia Donay (Weber Zs.) végküzdelembe is kerülhet, csakúgy, mint Sziklaszirt (Nagy F.II.).

A 3. futam a napi főverseny, az Új-Mexikó Díj (2400 m.) A hosszabb táv szerintem inkább a Derby-nyerő Devotednek (Csordás E.) kedvezhet Bobby Fischerrel (Juhász B.) szemben. Celerina Boss (Fejszés Kitti) duplázhat?

Az Utalványozó Díjban (1900 m.) viszont győzhet Juhász Balázs In Love Danoverrel. Diana Krall AT (G. Zolnaji) is jól mehet, csakúgy, mint Éjjeli Hölgy (Fazekas I.). Meglepetéslónak Aerodynamics-ot (Búrány A.) jelölöm.

Zadar M (Gyolai Z.) és Angelina Jolie (ifj. Döme I.) párviadalát tippelem az Utász Hendikepben (1800 m.).

A fordulóstartos Üzér Hendikepben (alap: 1960 m.) élről Usain (Komáromi Krisztina) és Zizitop (G. Zolnaji), 20-ról Zóna (Csordás E.) mehetnek a legjobban.

A legnagyobb mezőny a záróversenyben, az Unoka Díjban (alap, engedménnyel: 1960 m.) jött össze. A legelőlrébbről startoló Enterprise (Búrány A.) hazaérhet. Kell Queen de Choc (B. Skenderovic) jól mutatkozott be a Kincsem Parkban, most akár nyerhet is. Elinor Lady (Kolozsi L.) placcra jó lehet.