Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ne pazarolja tovább a drága idejét webhelye frissítésére!

Ha Ön is időtablónak érzi a webhelye frissítését, érdemes megfontolnia a webhely karbantartásának kiszervezését. Ebben a blogbejegyzésben megvitatunk néhány okot, amiért ez jó ötlet lehet.

Miért van szükség a weboldalak karbantartására?

A webhelyeket több okból is karbantartani kell. Először is, idővel változhat a kialakításuk, hogy naprakészek maradjanak a webes szabványokkal és trendekkel. Továbbá ahhoz, hogy a Google találatainak élén maradjanak bizonyos kulcsszavakra és kifejezésekre, a webadminisztrátoroknak gondoskodniuk kell arról, hogy webhelyük naprakész legyen az új tartalmakkal.

Másodszor, ahogy a weboldalak öregszenek, úgy válnak kevésbé láthatóvá és kevésbé vonzóvá a felhasználók számára. Így ilyenkor megváltozik a cég logója, áttervezik a navigációt, vagy frissítik a tartalmat. Most már több oldalra van szükség egy weboldalon ahhoz, hogy indexelésre kerüljön, így annál magasabb lesz a keresőmotorokban való rangsorolása. Mindezek az erőfeszítések egy bizonyos ponton karbantartást igényelhetnek. Azonban mindent maga elvégezni nagyon időigényes és költséges folyamat lehet, ezért a weboldal-karbantartás kiszervezése a legcélravezetőbb mindenféle méretű vállalkozás számára.

Mi az a kiszervezés?

A kiszervezés egy olyan üzleti gyakorlat, amikor egy külső céget bérel fel, hogy vállalja a vállalkozás számára szükséges feladatok egy részét. Ez segíthet rugalmasságot és több időt biztosítani, hogy az alapvető kompetenciákra összpontosíthasson, miközben hozzáférést biztosít olyan szakértőkhöz, akik esetleg nem rendelkeznek olyan készségekkel, amelyek házon belül nem állnak rendelkezésre.

A weboldal-karbantartás kiszervezésének előnyei

Számos oka van annak, hogy a weboldal-karbantartás kiszervezése miért lehet előnyös vállalkozása számára.

 1. Időt takarít meg
  A weboldal karbantartása időigényes, és elveheti az Ön idejét a vállalkozásától. Ha kiszervezi ezt a feladatot, akkor koncentrálni tudja az idejét és energiáját a vállalkozásának ügyeire.
 2. Pénzt takarít meg
  A weboldal karbantartásának kiszervezésével pénzt takaríthat meg. Ha egy külső honlapkarbantartó ügynökséggel dolgozik ahelyett, hogy saját alkalmazottal végeztetné, az általában költséghatékonyabb. Kiküszöböli a fizetés, a juttatások és az eszközök biztosításának költségeit.
 3. Szakértelem (illetve annak hiánya)
  Egy weboldal karbantartása sokféle készséget és tapasztalatot igényel. Ha kiszervezi a weboldal karbantartását, olyan emberekhez juthat hozzá, akik évek óta az iparágban dolgoznak, tudják, hogy mit kell tenni az Ön vállalkozása érdekében, és a szolgáltatások széles skáláját kínálják a szövegírástól a programozásig. Lehet, hogy ami Önnek eddig 2 órás munka volt, azt egy honlap karbantartással napi szinten foglalkozó cég 30 perc alatt megoldja.
 4. Fejlett eszközök
  A kiszervezett ügynökségek a legújabb eszközökhöz és technológiákhoz is hozzáférnek, hogy gondoskodhassanak webhelyéről. Ha azonban házon belül fogja elvégezni, akkor nem biztos, hogy az Ön munkatársai – akik csak alkalmi jelleggel végeznek weboldal tartalomkezelési tevékenységet ismerni fogják a legkorszerűbb trendeket és technológiákat.
 5. Biztonság
  Kisebb lesz az esélye annak hogy feltörik a weboldalát, mivel nem szivárognak ki a hozzáférési adatok a rossz biztonsági gyakorlatok miatt. Ezenkívül egy évek óta weboldal karbantartással foglalkozó külsős vállalkozó széleskörű tapasztalattal rendelkezik olyan technikákkal, amelyik csökkentik a valószínűségét egy feltörési kísérlet sikerességének.
 6. Tartsa naprakészen a webhelyét
  A külsős céggel való együttműködés lehetővé teszi, hogy többé ne kelljen aggódnia amiatt, hogy lépést tartson a legújabb SEO-trendekkel vagy frissítésekkel. Akik minden nap ezt csinálják valószínűleg tudják, hogy mi működik a legjobban az Ön vállalkozása számára.

Konklúzió

Tehát, elvégezte az összes nehéz munkát, és elindította a weboldalát, gratulálunk! De ha nem akar ezentúl órákat tölteni azzal, hogy havonta vagy kéthavonta karbantartja webhelyét, fontolja meg a honlap karbantartás kiszervezését. Így több ideje marad arra, amihez jobban ért – a vállalkozásának fejlesztésére!